Wie we zijn – Over ons

Savvyaboutshoes helpt mensen die de juiste schoen en voet expertise nodig hebben. Wij leveren door deskundigen gecreëerde, schoentjesinhoud voor meer dan 20 duizend gebruikers, zoals u, elke maand. Wij zijn er om het leven met Voeten en Schoenen beter te maken! Wij testen en bevelen producten aan, leren u hoe u ze moet gebruiken en helpen u met advies tegen voetpijn.

Waarom zou je ons vertrouwen?

Onze schrijvers hebben veel ervaring met de schoenen waarover ze schrijven. Het belangrijkste is dat deze mensen gepassioneerd zijn over het delen van die kennis en expertise met anderen. Ze werken allemaal samen om schoeisel en voetadvies te creëren waarop u kunt vertrouwen.

Onze groeiende bibliotheek, gemaakt en verfijnd in de afgelopen 5 jaar, helpt u te begrijpen wat er gebeurt in de wereld van schoeisel, uit te zoeken welke producten u nodig hebt, met koopadvies om het allemaal voor u te laten werken – zonder de pretentie en het verwarrende jargon dat u op andere sites vindt. Wij noemen het Inhoud voor Mensen.

Vergelijkingstabellen, diepgaande merkbeoordelingen en grondige koopgidsen zijn enkele van de manieren waarop het onderzoek van ons team wordt getoond. Wij hebben de kenmerken geschetst met advies van professionals uit de sector. De schoenenwinkel wordt echt naar u gebracht!

Wat we doen

U vindt veel feiten, cijfers en andere relevante informatie op onze site, zoals geschiedenis, ontwerp, het productieproces en merkvergelijkingen, omdat we ons wilden onderscheiden van andere schoenen- en schoenenwebsites.

Wij hebben deze website in de eerste plaats gemaakt om u, liefhebbers van schoenen en schoeisel, te helpen bij het bepalen, begeleiden en beoordelen, in combinatie met de juiste gemiddelde prijs voor uw favoriete schoeisel. Wij weten uit de eerste hand hoe moeilijk het is om een shoppingtrip te organiseren zonder een vaste uitgavenlimiet voor schoenen. U kunt nu met meer kennis kopen en inschatten hoeveel u waarschijnlijk zult uitgeven.

Ons hoofddoel is deze website informatief, boeiend en inspirerend te maken. Neem een pauze om elke pagina te lezen, en trek je favoriete schoenen aan.

SavvyAboutShoes.com maakt deel uit van de Knaldi publishing familie.

Het team

Gloria

Coördinator inhoud

Naast haar functie als hoofd inhoud voor elk pand van de Knaldi-familie, is Gloria al meer dan 10 jaar gepassioneerd door schoenen en schrijft ze er al meer dan 5 jaar over. Ze is al 12 jaar een schoenenwinkel manager, dus ze kent de ins en outs.

Het coördineren van het inhoudelijke proces is één ding, maar ook helpen als schrijver is iets wat ze graag doet. Ze is al tientallen jaren een betrouwbare inhoudsdeskundige en haar geschriften staan zo hoog aangeschreven dat er in interne ondersteuningsdocumentatie van bedrijven en op honderden online forums naar wordt verwezen om mensen te helpen bij het oplossen van problemen met schoeisel.

Egle

Uitgeverij Expert

Als de eerste Knaldi publishing expert is Egle enorm ervaren in het publiceren en redigeren van content. Met een schoenenkast zo groot als een huis en obsessief gericht op comfortabele, stijlvolle schoenen is zij een grote bron van expertise.

Eagle is erg trots op de kwaliteit van onze inhoud hier op Savvyaboutshoes. Hoewel we verschillende onderwerpen behandelen, hebben ze allemaal één ding gemeen: lezers die op zoek zijn naar schoeiselinformatie die ze kunnen vertrouwen.

Nicolas

Schoeisel Expert

Nicolas werkt al met schoenen sinds hij een tiener was (ja, dat is een lange tijd). Hij komt uit een ouderwetse schoenenverkoop achtergrond, en klanten helpen met het uitzoeken van het beste schoeisel is iets wat hem al lang is ingeprent.

Als een bewezen expert op het gebied van schoenverzorging in alle aspecten van voet- en enkelproblemen, deelt hij graag zijn kennis en bevindingen om problemen te verklaren en voetpijn volledig te verhelpen.

Opmerkingen

Onze berichten bevatten nu een sectie voor commentaar. Deze opmerkingen worden geverifieerd. Godslastering, obsceniteit, aanzetten tot geweld en persoonlijke aanvallen zijn niet toegestaan in uw commentaar. Bovendien verzoeken wij u dringend geen privé-informatie over uzelf of anderen online te delen.

Als u een vraag of bezorgdheid hebt over iets wat u op onze site hebt gelezen, kunt u een e-mail sturen naar .

Redactionele richtlijnen

Elk van onze artikelen is zorgvuldig uitgekozen om van de beste kwaliteit te zijn en als een uitstekend voorbeeld van het onderwerp te dienen. Wij accepteren geen contant geld of enige andere vorm van betaling voor de berichten of onderwerpen die wij behandelen. Niemand kan advertentieruimte kopen in onze inhoud.

Journalisten met ervaring hebben uitgebreid onderzoek gedaan en onze artikelen geschreven. We drukken nooit iets af dat niet feitelijk correct is, en we geven altijd krediet waar dat nodig is. Wij onderzoeken elk aspect van een onderwerp, zodat onze lezers alle kennis hebben die nodig is om hun eigen mening te vormen. We geven nooit bevooroordeelde of oneerlijke inhoud vrij.

Wij publiceren alleen artikelen die eenvoudig te lezen en te begrijpen zijn, omdat wij willen dat onze gebruikers een zo goed mogelijke ervaring hebben wanneer zij onze site bezoeken. Bovendien zorgen wij ervoor dat onze artikelen opvallende beelden, duidelijke en beknopte koppen en veel afbeeldingen bevatten.

Neem contact met ons op als u vragen heeft over ons redactiebeleid of als u ideeën heeft voor artikelonderwerpen.

Over Knaldi

Domeinexperts helpen om hun passie en expertise te laten bloeien via solide inhoud.

Knaldi is een 5 jaar oude online uitgeverij die inhoud voor mensen creëert. Ons team van ervaren schrijvers, redacteurs en makers helpt domeinexperts hun passie en expertise te delen door middel van solide, informatieve inhoud. Bij Knaldi geloven we dat iedereen iets waardevols kan bijdragen, en we streven ernaar een platform te bieden waar domeinexperts hun kennis en inzichten kunnen delen met een breder publiek. Of je nu een expert bent op een bepaald gebied of een passie hebt om te leren en te delen wat je weet, Knaldi is er om je te helpen bloeien en je stempel te drukken. Dus als je op zoek bent naar een manier om je expertise en passie met de wereld te delen, kijk dan niet verder dan Knaldi.

Wij noemen het inhoud voor mensen door deskundigen.

Neem contact op.

Heb je iets dat je ons wilt laten weten?
Of u nu een opmerking of een idee hebt om te delen, wij horen graag van u: . Voor persvragen kunt u een e-mail sturen naar

Adverteren bij Knaldi

Wij bieden reclame een unieke kans om in contact te komen met een groot en geïnteresseerd publiek. Ons doel is de lezers te wapenen met de kennis die zij nodig hebben om geïnformeerde, consumenten en actieve burgers te zijn. Neem contact met ons op via contact@savvyaboutshoes.com als u interesse heeft om bij ons te adverteren. We willen graag met u samenwerken.

Als u vragen of aanbevelingen heeft, neem dan contact op. We zijn hier om je te steunen.

Adres en telefoonnummer:

  • 21352 SAWYER SQ ASHBURN VA 20147-4729 USA
  • Telefoon: +1 571 723 6572
  • Email:

Andere nuttige sites gemaakt door Knaldi

Size-charts.com, maatadvies voor mensen.

Bij size-charts.com helpen we shoppers om de juiste maat van hun geliefde item te vinden. Je vindt elke maat-chat op size-chart.com. Ons professionele team voegt nuttige informatie en hulpmiddelen toe om het vinden van de juiste maat te vergemakkelijken. Op size-charts.com: Size does matter.